Followers

Wednesday, April 27, 2011

Shape Plus

Shape Plus Pemangkin Kesihatan
Jimat RM120 Beli sekarang dan hantarkan gambar testimoni anda kepada company untuk mendapat 3kotak percuma yang berharga RM360.
harga Shape Plus Slimming Juice 1kotak=RM120 tp 3kotak=RM240 (promosi-utk Malaysia), 3kotak=RM270 (promosi-utk Singapore/Brunei).1kotak ada 10sachet.yg mana kena amik 1sachet sehari 15minit before breakfast tp utk yg ada masalah gastrik amik 15minit selepas breakfast.postage free utk semenanjung tp add RM10 utk sabah/Sarawak dan RM60 utk Singapore/Brunei. 
Kalo beli 3kotak dpt free gift.

E-mel Artikel Cetak Artikel Tanda Artikel Besarkan Saiz Teks Kecilkan Saiz Teks Komen Artikel
Kebaikkan Shape Plus:
  • Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan
  • Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
  • Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
  • Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
  • Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
  • Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
  • Membantu melancarkan proses pencernaan dan  seterusnya menurunkan berat badan
  • Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
  • Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
  • Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
  • Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam

Cara Pengambilan:
Campurkan 1paket Shape Plus ke dalam 200ml air biasa kacau dan minum selepas sarapan pagi
Untuk mendapat kesan yang cepat dan bagus:
  • minum sekurang-kurangnya 3liter – 4liter air sehari
  • elakkan makan malam (selepas pukul 7pm)
Certificate Of Halal Product By Halal Food Council International

Certificate Of Analysis By ChemVi Laboratory Sdn. Bhd.


    Apple Mix Powder
    Apples are rich in carbohydrates, vitamins and minor elements, among which, the content of VA and carotin are really high. Moreover, they have abundant water-soluble food fiber-pectin, which can be used to protect intestinal walls, activate useful bacteria within intestines, adjust gastrointestinal functions, as well as to absorb moisture, eliminate constipation, stabilize blood sugar, beautify the skin, adsorb gall and cholesterol, and whose effect on preventing hyperlipidemia, hypertension and hyperglycemia, cleaning up intestinal tracts and preventing colorectal cancer. Research indicates consuming whole apples can help prevent cell and tissue damage, fight cancer, protect the heart, and help keep the lungs healthy, reduce cholesterol, speed up gastrointestinal healing and slow the aging process.

    Oligosaccharide
    An oligosaccharide is a saccharide polymer containing a small number of component sugars, also known as simple sugars. Recent evidence that fructooligosaccharides (FOS) enhance bifidobacteria in the gut as well as increase production of short chain fatty acids has increased interest in oligosaccharides. Isolated oligosaccharides are now available for incorporation into functional foods and have been added to medical foods and foods such as dairy products and desserts. Clinical trials are underway to document the health-promoting properties of oligosaccharides.



    Soy Lecithin (95% Soy Lecithin)
    Soy Lecithin is a fatty substance manufactured in the body and widely found in many animal and plant based foods, including eggs, liver, peanuts, soybeans, and wheat germ. Lecithin it helps blend (or emulsify) fats with water. Lecithin is also available in supplement form. Soy Lecithin origin country is from China. Soya lecithin (the commercial kind of lecithin) has been popular through the years as a supplement taken for the purpose of fighting cholesterol, supporting liver health, and promoting weight loss. Soy lecithin is also to prevent fats from accumulating in the liver by keeping the fats dispersed in water. Because it is rich in choline which increases the metabolism of fats, lecithin has been seen to be effective in weight loss. It helps in burning and in the breakdown of fats so that they do not get stored in the body, but used as a source of energy.


    Psyllium Husk (98% Fibre) Psyllium seed husks, also known as ispaghula or simply as psyllium, are portions of the seeds of the plant Plantago or Plantago ovata., native to India. Psyllium seed husk is a dietary fiber from Plantago ovata that increases stool weight and promotes laxation by its presence in stool and by increasing the moisture content of stool.
    It may help with weight loss control healthy cholesterol and blood lipid levels. This heavy dose of dietary fiber makes psyllium husk the choice of many who manufacture dietary fiber supplements and powders like Metamucil. Although most associate psyllium husk with improving digestion, clinical studies on isphagula have also shown that it is beneficial in lowering blood cholesterol.


    Isolated Soya Protein
    Isolated Soya Protein is a good vegetable source of high quality complete protein that is very low in fat and carbohydrates and contains an excellent amino acid profile. It contribute calcium and magnesium to the diet and help to reduces the risk of constipation.



    Grape Seed Extract
    Grape seed (Vitis vinifera L) has been used as a dietary source of essential fatty acids and tocopherols and as an antioxidant. Grape seed had been used for its liver protective effects, to improve circulation (including conditions such as varicose veins, bruising, swelling, and decreased vision), and to improve skin tone and elasticity. Grape Seed is a known source of the antioxidant OPC, which is very powerful in helping to prevent heart disease, stop tissue degeneration, and treat diseases like psoriasis and eczema. The benefit of grape seed powder is that it can reduce the risk for cancer, which can be caused in part by free radical damage.


    Apple Fiber
    Apple Fiber is said to be a natural way to promote normal cholesterol and maintain blood-sugar levels, as well as support healthy blood pressure levels. Apple Fiber is a great way to regulate bowels and help normalize bowel function, preventing both constipation and diarrhea. It also works as a colon cleanser to remove toxic substances from the colon and support overall healthy colon function. Apple Fiber is a great way to maintain healthy digestion and helps to inhibit absorption of many carcinogenic toxins. Apple Fiber has the effect of binding certain antioxidant, disease-causing compounds in the colon and helping to speed their elimination from the body. The fiber assists the body in removing toxic metals (such as lead, mercury and strontium) from the system without being absorbed into the body and thereby cleanses and protects the colon from serious problems, including malignant disease.



    Oil Palm Fiber
    Oil Palm Trunk Dietary Fiber (OPF) is extracted from fiber enriched oil palm trunk. With this technology, it is proven that oil palm trunk contain more than 70% of dietary fiber. Palm oil’s superior nutritional qualities have made it a preferred ingredient in a broad variety of foods. Vitamin E antioxidants in palm oil are beneficial in the health and food industries as an anti-aging and anti-cancer tool. Oil palm fibre is also easily digested, absorbed and utilized in normal metabolic processes. It benefits is can lowering blood cholesterol level, normalizing blood sugar level, maintaining a healthy digestive system, preventing colon cancer.

    Citrimax (Garcinia Cambogia)
    Garcinia cambogia is a small fruit that resembles a miniature pumpkin. It is indigenous to India and parts of Asia, and an extract from its fruit and rind is popular in many natural weight loss products. The extract is hydroxycitric acid (HCA), claimed to suppress appetite and enhance fat-burning.
    Studies have shown that HCA decreases the activity of an essential enzyme in metabolism of fat. The conversion of carbohydrates into fat requires an enzyme called citrate lyase. HCA temporarily reduces the action of this enzyme, blocking the production of fatty acids making less fat available for cellular storage. HCA increases the production and storage of glycogen while reducing both appetite and weight gain. HCA also causes extra calories to be consumed as thermogenisis is enhanced.


    L-Glutamine L-glutamine is the most prevalent amino acid in the bloodstream. It is important for building proteins and other amino acids. It is used in the gut and immune system extensively to maintain optimal performance. 60% of free-form amino acids floating in skeletal muscles is L-glutamine.
    It is a major fuel sources for the brain and together with its relatives the stimulant neurotransmitter. Glutamic acid the most abundant amino group in the human brain. Glutamine is also an important fuel source for enterocytes and supports intestinal maintenance and normal function, Glutamine role in DNA synthesis and serves as a primary transporter of nitrogen into the muscle tissues. Glutamine plays a vital role to building and maintenance of muscle tissue. Glutamine helps the body maintain a healthy balance and necessary for making and repairing cells.


    Green Tea Extract Green tea is a type of tea made solely with the leaves of Camellia sinensis, that has undergone minimal oxidation during processing. Green tea originates from China and has become associated with many cultures in Asia from Japan to the Middle East.
    Green tea drinkers may have lower chances of heart disease and developing certain types of cancer. Green tea has also been claimed useful for weight loss management. Besides, it also can stopping certain neurodegenerative diseases such as Alzheimer’s and Parkinson’s, preventing/treating cancer, treating multiple sclerosis, preventing the degradation of cell membranes, reducing the negative effects of LDL cholesterol bad cholesterol by lowering levels of triglycerides and increasing the production of HDL cholesterol good cholesterol and increasing fat oxidation (helps the body use fat as an energy source) and raising metabolism.


    Aloe Vera Extract
    Aloe vera, also known as the Medicinal Aloe, is a species of succulent plant that probably originated in northern Africa. Aloe Vera has been recognised for centuries for its remarkable health-enhancing properties. Aloe vera is said to facilite digestion, aid in blood and lymphatic circulation, as well as kidney, liver and gall bladder functions. Aloe vera origin country is from USA.
    Aloe Vera is very useful in the medicinal way, it is said to be an important part in the treatment of bronchial congestion. It is also good for digestive problems such as constipation. The Aloe Vera plant is very beneficial to the health in the form of the liver, ulcers, hemorrhoids and colon conditions.

    Kelebihan Shape Plus adalah 100 peratus bahan semula jadi, tidak mengandungi pewarna, komposisi kimia dan kafein atau perangsang serta mengandungi ekstrak berguna seperti Oligo dan biji anggur bagi meningkatkan sistem imuniti tubuh, selain membantu mencerah serta mencantikkan kulit.
    Tujuan Shape Plus diperkenalkan di pasaran ialah untuk memberi peluang kepada pengguna memilih produk penurunan berat badan yang menggunakan konsep mudah iaitu menyediakan tubuh badan dengan nutrisi seimbang, sekali gus meningkatkan metabolisme bagi membakar kalori.

    Testimoni pelanggan shape plus.


    • Klg Cake Cmpny Saya baru sahaja guna Shape Plus Slimming Juice selama 10 hari dan telah berjaya menurunkan berat badan saya sebanyak 8kg!!! Badan saya rasa semakin ringan, sihat dan kuat. Selepas 4 hari, tidur pun lebih nyenyak. Bila bangin, rasa amat segar. Angin dalam bandan juga kurang. Saya seorang ibu kepada dua cahaya mata and yang bongsu sekali baru 8 bulan. Semasa mengandung, berat badan saya telah naik sebanyak 25kg. Selepas pantang, berat badan saya turun sebanyak 10kg sahaja. Jadi yg 15kg selebihnya saya tidak dapat turunkan sebab senang rasa pening, letih dan sibuk bekerja sehingga masa utk bersenaman agak minima. Memang saya kecewa. Bila mencuba Slimming Juice ini, saya terus dapat turunkan lagi berat badan saya sebanyak 8kg dan hanya tinggal 7kg lagi. InsyaAllah, dalam masa sebulan lagi, impian saya untuk kembalikan bentuk badan saya akan tercapai. :)
      February 14 at 12:28am ·

    • Klg Cake Cmpny Saya percaya pada produk ini. Setelah mencuba pelbagai produk selama 6 tahun dan sudah berhabisan beribu-ribu ringgit untuk produk-produk tempatan dan luar negara, Shape Plus Slimming Juice telah memberi kesan yang paling mujarab! Selulit-selulit pada badan saya berkurangan, perut semakin ketat, lengan dan pinggul semakin mengecil. Yang peliknya, punggung dan buah dada saya semakin tengang dan tidak surut begitu banyak. Memang saya rasa seperti muda dulu kala. :) InsyaAllah, sesiapa yg sudi mencuba produk ini, akan mendapat kesan yg sama seperti saya atau lebih baik. Ameen. Selamat mencuba semua. ;)
      February 14 at 1:26am ·

    • Klg Cake Cmpny Thank Jie,.... you're a life saver. :)
      February 14 at 10:41am ·

    • Rosmaziha Hassan hahaha..seronok i jumpa u n seronok biler tgk muka u yg berseri2 gembira itew..insyaallah kept a good work ya..
      February 14 at 2:11pm · · 1 personLoading...

    • Klg Cake Cmpny Heheheee.... thanks for seeing me today. I pun seronok dpt berjumpa dgn you, Jie. :) Walaupun celak I berterabur tadi, you masih cakap muka I berseri. LOL. Thanks for the positive compliment. Next time, I letak celak I kemas2 skit. Hehehhee.....
      Ida Fildzabw
      td htr shape plus kat repeat customer. dia dh minum 2 mggu. dr jauh ingat org lain. mana x terkejut sbb 1st time jumpa mmg dia bulat betul esp part abdomen. dia naik mcm belon (bukan lawak ye sbb mmg kembung) sbb amik hormon nk dpt anak. siap sebak2 cerita dh x tahan ngan badan dia. mukan n kulit cantik putih merah. ms approach ngan keta dari jauh anak i sendiri yg ckp "eh umi.. acik tu dh kurus ckit la.." bg i byk nampak beza sbb pinggang dh nampak, sblm ni serius bulat. kemas badan dia. and muka yg bulat dulu dh nampak runcing ckit. double chin almost gone!! berseri2 muka dia senyum happy sgt. tp sori gambar dia xmo bg dulu sbb dia nk kuruskan lagi. nnt i update bila dh dpt greenlight dr tuan punya badan. dia sempat ketawa2 ckp "sy x sangka saya boleh lari keluar parking kejar keta akk. dulu jalan jauh ckit pun mengah. happy sgt ni kak". ^__^
      about a week ago ·

    Yuszura EmerzGambar testimoni dari saya...tak banyak perubahan dari segi berat tapi byk perubahan dari inci... Sebelum Berat : 78Kg / Selepas berat :68Kg..
    Dah ramai kekawan tegur saya, nampak da susut badan... Memang best la Apple Shape plus nie.... saya suka!!
    First sekali terima kasih Jie sebab memperkenalkan produk Shape Plus ini kepada saya. Sebelum ini saya telah mencuba produk yang maha...l untuk menurunkan berat badan tapi masih tidak menampakkan kesan yang sebegini cepat.Memang berpuas hati dan harga pun berbaloi.. Semua yang berkenaan menjadi mantop!…..
    Shape Plus tidak susah untuk diamalkan..tak perlu nak beriya-iya takut nak makan itu ini sebab secara tak sengaja kita tidak lalu makan dalam qty yg byk pun tapi jangan lupa minum air seperti yg disarankan.Ia juga minuman yang sedap dan mudah sekali untuk menyediakannya walau di mana saja anda berada.



    Dapatkan kembali berat ideal anda dengan Shape Plus.Bahan2 yang dirumus khas untuk kebaikan pengguna daripada 100% alam semulajadi.Produk yang berjaya menurunkan berat dan membuang terus lemak degil dalam masa yang cukup singkat.Dengan hanya modal sebanyak RM8.00 sehari anda pasti berpuas hati dan teruja dengan kesannya.
    Sila pm sy atau sms untuk info kesihatan anda 0173250565..Sekiranya berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang 4 produk di atas, boleh pm saya di facebook.Mengapa tunggu lagi.
    017-3250565
    eveplus.shape@facebook.com
    http://facebook.com/eveplus.shape
    email:eveplusshapemagic@gmail.com

    1 Box RM120 (SEM) RM130(SS) RM150(BRU/SIN wtout postage);beli 2 kotak percuma satu kotak dengan harga RM240 sahaja untuk 30 hari.




















    sehari 1paket shj...yang penting wajib setiap hari minum air kosong at least 4iter sehari insyaAllah kesannya lebih cepat...

    Eve Collagen

    www.eve-collagen.com

    Founded in 2010, Eve today  is at the forefront of professional beauty and slimming care. Currently headquartered in Shah Alam, Selangor, we began as a modest direct selling company which quickly grew to become one of the most established brand name in slimming and beauty. It is this success that has prompted us to shift our focus to the highly competitive retail market in 2010.



     
    E.V.E Fiber...mengatasi masalah sembelit n menyingkirkan toksin didalam usus... Amat sesuai diambil bersama Shape Plus Slimming Juice untuk kesan lebih optimum..

    Membuang toksin dari badan boleh membantu menurunkan berat badan. Sel2 lemak dalam badan mengandungi toksin2.Lagi meningkat toksin dalam badan, lagi bnyk Sel2 lemak dihasilkan. Dengan membuang toksin dalam badan, badan kita membantu menyerap vitamin dan mineral yg mana akan meningkatkan metabolisme badan dan membolehkan ia berkeja dgn berkesan.Membuang toksin bukan sahaja boleh mengurangkan berat badan, ia juga mengubati masalah perut, migrain, sakit sendi, dan kelesuan. EVE Fiber boloeh menyahtoksin dlm badan anda dgn cepat dan berkesan :) harga promosi ditawarkan..

    Harga termasuk Pos:-
    1kotak=RM70 (semenanjung) / RM80 (sbh/srwk)
    2kotak=RM130 (semenanjung) / RM140 (sbh/srwk)

    if berminat nak order buleh buat transfer payment ke akaun saya

    maybank -512080772172
    Mohd Nasir Hassan
    Setelah bayaran disahkan produk akan di hantar dengan khidmat pos laju.Sila sms nama penuh, alamat dan no tel anda setelah bank in.



    Pengarah Urusan Bumiputera